Bye Bra

Det topkvalitets hollandske mærke, Bye Bra har eksisteret siden 2011. Produktet har været så successfuldt, at det på to år er blevet lanceret i over hundrede butikker og stormagasiner i hele Europa. Bye Bra D+ skålen findes i 3 størrelser; skålene D, E og F. Den selvklæbende bryst tape er den eneste bryst tape, som virker til D-skål og større på grund af dens helt unikke løftekraft. Bye Bra D+ skåle leveres med 3 par brystvorte patches for at forhindre selv de største brystvorter i at blive synlige. Bye Bra D+ er fremstillet af 3M. Bye Bra F+ skåle finde i 3 størrelser; skålene F, G og H. Den selvklæbende bryst tape er den eneste bryst tape, som virker til D-skål og større på grund af dens helt unikke løftekraft. Bye Bra F+ skåle leveres med 3 par brystvorte patches for at forhindre selv de største brystvorter i at blive synlige. Bye Bra F+ er fremstillet af 3M.

bye bra

Bye Bra er perfekt til galla kjoler, stropløse toppe eller halter necks. Bye Bra fås i forskellige størrelser, så du har mulighed for at vælge den størrelse, der passer dig bedst. Bye Bra er en nem og god løsning for hurtigt og effektivt at fremme det kvindelige bryst uden behov for kirurgi eller bh! Bryst tapen er meget tynd og indeholder et fleksibelt, selvklæbene klæbemiddel produceret af den amerikanske producent 3M.

Brysttapen er hesteskoformet, hvilket gør, at den giver brysterne et løft på op til flere centimeter, eller at den kan udligne i tilfælde, hvor en kvinde har forskellige højder brystvorter. Hvis du bruger en A-C skål, skal du bruge en Bye Bra A-C. På grund af sin unikke kvalitet, er Bye Bra efter vores opfattelse langt bedre end de fleste af de kinesisk importerede tapes. Pas på med ikke at blive lokket til at købe disse, da de kan give ar og røde mærker. Bye Bra produktet er testet af SGS og klassificeret som “uskadelig” i dermatologiske tests. Bye Bra videoen forklarer tydeligt, hvordan produktet virker.