Kvalitet

Vores selvklæbende bryst tape er et “made in Holland” produkt, og er fabrikeret af en af verdens største tape producenter – 3M. Vi tager afstand fra kinesiske kopivarer, der kan have en negativ effekt på huden. Brysttape.dk bryst tape er ikke bare en tape, men et gennemsigtig, vandtæt, allergivenligt klæbemiddel som ikke kan sammenligning med nogle andre bryst tapes.

3mlogogoed

Vi er i stand til at levere denne kvalitet på grund af vores samarbejde med ByeBra.com. På grund af deres samarbejde med 3M er Bye Bra solgt i utallige lande, og grundet denne popularitet er Bye Bra også i stand til at udbyde en brugervenlig pris. Vi er meget stolte af at kunne sige, at vi kan levere enestående kvalitet. Der findes mange produkter, som vi ikke selv ville anvende på vores egne bryster, hvilket er en af grundene til, at vi lancerede denne hjemmeside.

Derfor kan vi også kalde os selv eksperter i selvklæbende bryst tape. Hvis du har spørgsmål vedrørende materialet eller kvaliteten, eller hvis du har brug for vejledning, som du også kan finde i Bye Bra video, er du velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail via vores kontaktformular.